Om 18.00 uur staan Willem II en Ajax tegenover elkaar in de bekerfinale
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Het zal je niet ontgaan zijn: de finale van de KNVB-beker wordt vanavond afgewerkt. Willem II en Ajax treffen elkaar om 18.00 uur in De Kuip, maar de voorpret begint uiteraard al eerder.

Op NOS.nl en in de NOS-app blikken we vanaf 16.00 uur uitgebreid vooruit via een liveblog en ook in onze tv- en radio-uitzendingen staan we op meerdere manieren stil bij de bekerfinale.

De wedstrijd zelf is live te volgen in Langs de Lijn op NPO Radio 1. Een samenvatting van Willem II-Ajax zie je in Studio Voetbal, om 22.15 uur op NPO 1, omlijst door een analyse van gasten Pierre van Hooijdonk, John van 't Schip, Willem Vissers en Ron Jans.

In Engeland op bezoek bij Brands

In de avonduitzending van Studio Sport, 19.00 uur op NPO 1, gaan we op bezoek bij Marcel Brands. De 57-jarige Brabander is sinds afgelopen zomer 'director of football' bij Everton en kijkt terug op zijn eerste jaar in de Engelse Premier League.

Marcel Brands

Tot zover het voetbal, ook daarbuiten wordt vandaag volop gesport. We zijn vanaf 13.30 uur op NPO 1 en NOS.nl live bij de volleybalmannen van Orion en Lycurgus, die hun vierde wedstrijd in een best-of-five-serie afwerken in de strijd om de landstitel. Orion leidt met 2-1 en kan de strijd in zijn voordeel beslissen.

Ook is er aandacht voor de hockeywedstrijd tussen de mannen van Bloemendaal en Den Bosch in de voorlaatste speelronde van de hoofdklasse. Dit duel begint om 14.45 uur.

De handbalsters van VOC en Quintus beginnen om 16.00 uur aan hun eerste van drie finalewedstrijden om de landstitel, ook dit duel is te volgen op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

Uitzendingen en liveblogs

13.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
16.00 uur Liveblog: bekerfinale NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.15 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl