Ajax-directeur Marc Overmars na het bereiken van de halve finales van de Champions League Pro Shots

De sport van woensdag bij de NOS

tijd van publicatie

Het is de day-after Juventus-Ajax en dus wordt er vandaag bij de NOS teruggeblikt op de overwinning van de Amsterdammers in Turijn.

In de Sportjournaals kijkt verslaggever Joep Schreuder terug op de kwartfinale van gisteravond. En ook op NOS.nl en in de NOS-app valt er nog genoeg te lezen over de kraker in Turijn.

Tottenham of Manchester City?

Vanavond worden de resterende twee kwartfinaleduels in de Champions League afgewerkt en weten we wie de tegenstander van Ajax in de halve finales wordt: Manchester City of Tottenham Hotspur?

City moet thuis de 1-0 nederlaag tegen de Spurs in de heenwedstrijd zien goed te maken. FC Porto krijgt bezoek van Liverpool, dat het eerste kwartfinaleduel met 2-0 won.

Beide wedstrijden, die om 21.00 uur beginnen, zijn op de voet te volgen via een liveblog op NOS.nl en de NOS-app en natuurlijk op NPO Radio 1 in Langs de Lijn En Omstreken.

Virgil van Dijk en Mohamed Salah AFP

Maar er is vandaag natuurlijk meer dan voetbal. Zo wordt door de wielrenners de Brabantse Pijl verreden. Vorig jaar leverde de semi-klassieker een zege op voor Tim Wellens. Onder anderen Mathieu van der Poel staat vandaag aan de start, dus spektakel is al bijna verzekerd.

En in Eindhoven worden de achtste finales gespeeld in de Euro Hockey League, met onder meer Oranje-Rood tegen het Duitse Uhlenhorst Mülheim.

Uitzendingen op woensdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
21.00 uur Liveblog Champions League NOS.nl en NOS-app
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

STER Reclame