Frenkie de Jong was een van de uitblinkers tegen Juventus in Amsterdam ANP

De sport van maandag bij de NOS

time icon

Op maandag blikken we terug op de sport van afgelopen weekend, maar kijken we ook al vooruit naar de return van Ajax tegen Juventus in de kwartfinales van de Champions League op dinsdag.

We zijn begin van de avond bij de persconferentie en training van Ajax in Turijn. Hoe de Amsterdammers toewerken naar de wedstrijd tegen Juventus is te zien in het Sportjournaal (NPO, 18,45 uur), Nieuwsuur (NPO 2, 22.40 uur) en natuurlijk op NOS.nl en in de NOS-app.

Verder hebben we een gesprek met de nieuwe voorzitter van NOC*NSF, die vandaag wordt gekozen. Het bestuur van de sportkoepel heeft Anneke van Zanen-Nieberg voorgedragen.

Podcasts: voetbal en Formule 1

Maandag is ook de dag van de NOS Voetbalpodcast, waarin het afgelopen eredivisieweekend uitgebreid wordt besproken. En in de NOS Formule 1-podcast blikken we terug op de Grand Prix van China, waarin Mercedes opnieuw domineerde en Max Verstappen als vierde over de finish kwam.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Samenvatting GP van China in animatiebeelden en foto's

Op NPO Radio 1 is er zoals elke maandagavond het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken (21.30 uur tot 23.00 uur), waarin wordt teruggekeken op de afgelopen sportweek.

Te gast zijn deze keer NOS-voetbalcommentator Arno Vermeulen, AD-journalist Thijs Zonneveld en oud-voetballer Hedwiges Maduro.

Uitzendingen

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

STER Reclame