Niki Terpstra komt in 2018 als winnaar over de streep in de Ronde van Vlaanderen ANP

Het belooft een drukke dag te worden bij de NOS met veel mooie livesport. Zo zijn we al vroeg begonnen met de marathon van Rotterdam. Een samenvatting daarvan is te zien in de uitzending van Studio Sport om 18.10 uur op NPO 1.

We zijn vandaag ook live bij Vlaanderens Mooiste, de Ronde van Vlaanderen. De belangrijke wielerkoers is vanaf ongeveer 12.40 uur (mannen) live te volgen op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

De vrouwenkoers is te zien op NOS.nl en de NOS-app, met commentaar van Joris van den Berg. Vanaf 13.30 uur kunt u daarvoor inschakelen. Zowel de mannen- als de vrouwenkoers is ook live te volgen via NPO Radio 1 en in een blog op NOS.nl en in de app.

Live MXGP

Nog zonder de geblesseerde Jeffrey Herlings gaat het MXGP-circus verder in het Italiaanse Trentino.

Vanaf 14.15 uur kun je live inschakelen op NOS.nl en de NOS-app om de eerste manche te bekijken. De tweede manche start om 17.10 uur.

Luuk de Jong viert een van zijn doelpunten voor PSV ANP

Hockey en voetbal

In de Studio Sport-uitzending van 18.10 uur vatten we de Ronde en de MXGP samen en hebben we beelden van de hockeywedstrijd tussen de mannen van Den Bosch en Klein Zwitserland.

Daarnaast zijn we bij de training van de Oranjevoetbalsters en blikken we met Ronald de Boer en Kiki Musampa vooruit op Ajax-Juventus.

Er wordt natuurlijk ook gevoetbald in de eredivisie vandaag. PSV moet winnen bij Vitesse om Ajax weer van de eerste plaats te verdrijven. Hetzelfde geldt voor Feyenoord, dat moet winnen bij VVV om in het spoor van AZ te blijven.

Alle eredivisiewedstrijden van vandaag zijn live te volgen via flitsen op NPO Radio 1, ons liveblog op NOS.nl en de NOS-app en Teletekst-pagina 818. Zoals altijd zijn de samenvattingen vanaf 19.00 uur te zien op NPO 1.

De Waard in Studio Voetbal

Om 22.15 uur wordt het afgelopen voetbalweekeinde besproken in Studio Voetbal. Deze week zijn Pierre van Hooijdonk, Jevgeny Levtsjenko en Willem Vissers te gast bij Tom Egbers.

Ook Telstar-voorzitter Pieter de Waard, die volgende maand een gooi zal doen naar het voorzitterschap bij de KNVB, schuift aan.

Uitzendingen zondag

09.30 uur Studio Sport met marathon Rotterdam NPO 1, NOS.nl, NOS-app
09.30 uur Liveblog: Ronde van Vlaanderen NOS.nl, NOS-app
11.30 uur Liveblog: eredivisie NOS.nl, NOS-app
12.40 uur Ronde van Vlaanderen (mannen) NPO 1, NOS.nl, NOS-app
13.30 uur Ronde van Vlaanderen (vrouwen) NOS.nl, NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
14.15 uur 1ste manche MXGP Trentino NOS.nl, NOS-app
17.10 uur 2de manche MXGP Trentino NOS.nl, NOS-app
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl, NOS-app
19.00 uur Studio Sport eredivisie NPO 1, NOS.nl, NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.15 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl, NOS-app

STER reclame