Lycurgus-coach Arjan Taaij
NOS Sport

Titelhouder Lycurgus staat opnieuw in volleybalfinale

De volleyballers van Abiant Lycurgus hebben zich geplaatst voor de finale om de landstitel. De kampioen van de laatste drie jaar won overtuigend met 3-0 van Zaanstad en is met een ronde voor de boeg in de kampioensgroep niet meer in te halen.

De tegenstander wordt volgende week bekend. Alleen Achterhoek Orion en Draysma Dynamo komen nog voor een finaleplek in aanmerking en uitgerekend die ploegen treffen elkaar volgende week in de laatste ronde.

Orion verdedigt een voorsprong van twee punten en speelt ook nog eens thuis, dus het Apeldoornse Dynamo dient in Doetinchem met minimaal 3-1 te winnen.

Bij de vrouwen is titelverdediger Sliedrecht Sport al enige tijd zeker van een finaleplek. De tegenstander wordt zo goed als zeker VC Sneek en niet het verrassende Set Up uit Ootmarsum dat zaterdagavond in eigen huis met 3-0 verloor van Sliedrecht.

Bij Set Up speelt de tweeling Ilse en Kirsten Oude Luttikhuis samen met hun jongere zus Carmen. In aanloop naar de topper tegen Sliedrecht zocht verslaggever Maartin Tip de drie zussen op:

Zusjes uit Ootmarsum brengen Set Up dicht bij volleybalfinale

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl