Ole Gunnar Solskjaer

Manchester United verliest, Babel degradeert met Fulham

Manchester United heeft zijn tweede competitienederlaag onder manager Ole Gunnar Solskjaer geleden. Wolverhampton Wanderers bleek met 2-1 te sterk, waardoor de 'Mancunians' slechte zaken deden in de strijd om een Champions League-ticket.

De zege kwam in de slotfase tot stand na een eigen doelpunt van Chris Smalling, die een voorzet van links achter doelman David De Gea werkte.

Rood Young

Manchester United stond op dat moment al twintig minuten met een man minder op het veld na een rode kaart (twee keer geel) voor Ashley Young.

De veldverwijzing betekende een mijlpaal voor scheidsrechter Mike Dean, die voor de honderdste keer rood trok in de Premier League.

Mike Dean stuurt Ashley Young weg

Manchester United begon nog wel sterk aan het treffen en kwam via Scott McTominay op voorsprong. Hij schoot van afstand raak en dat betekende zijn eerste goal in de hoofdmacht.

Diogo Jota herstelde na 25 minuten het evenwicht door te profiteren van balverlies van Fred. Na rust viel het duel, na de rode kaart voor Young, de kant op van Wolverhampton.

Fulham degradeert

Fulham nam na één seizoen alweer afscheid van de Premier League. De 4-1 nederlaag bij Watford bezegelde het lot van de Londenaren.

Oranje-international Ryan Babel zorgde in de eerste helft nog wel voor de gelijkmaker, maar na de pauze stortte Fulham ineen.

Daryl Janmaat viel halverwege in bij Watford. Hij kreeg al binnen een paar minuten geel.