Ajax juicht na de 2-1 van Tadic in de topper tegen PSV ANP

De race om het landskampioenschap ligt na de spannende strijd tussen Ajax en PSV van zondag (3-1) weer helemaal open. De nasleep van de kraker staat ook vandaag centraal bij de NOS.

Onder meer in het Sportforum in Langs de Lijn En Omstreken, vanaf 21.30 uur op NPO Radio 1. Te gast zijn PSV-watcher Erik van Haren (De Telegraaf), Ajax-volger Daniel Dwarswaard (AD Sportwereld) en voetbalcommentator Leo Driessen.

Maar de topper wordt ook in de NOS Voetbalpodcast, vanaf vanmiddag te downloaden, uitgebreid besproken.

Formule 1-podcast

Max Verstappen reed gisteren naar de vierde plaats in de Grand Prix van Bahrein, achter winnaar Lewis Hamilton. De enerverende, tweede race van het seizoen wordt uitgebreid besproken in de NOS Formule 1-podcast, die vanaf maandagmiddag te downloaden is.

Getty Images

In het sportgedeelte van Nieuwsuur (22.40 uur, NPO 2) een reportage over de aankomende start van het honkbalseizoen met de Rotterdamse topclub Neptunus.

60 jaar Studio Sport

En tot slot een mededeling van huiselijke aard. Aankomende vrijdag bestaat Studio Sport 60 jaar en daar staan we de hele week bij stil. Met iedere dag in het Sportjournaal het favoriete Studio Sport-moment van een bekende Nederlander. André Rieu trapt vandaag af.

60 jaar Studio Sport in 73 seconden Deze video is alleen in Nederland te bekijken.

Uitzendingen van maandag 1 april

13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Sportforum Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

STER reclame