Frank de Boer

Frank de Boer verliest met Atlanta en staat onderaan

Frank de Boer heeft met Atlanta United FC in de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS nog steeds niet kunnen winnen. Het team verloor zaterdagavond (lokale tijd) de uitwedstrijd tegen Columbus Crew SC met 2-0 en staat na vier duels met twee punten onderaan de ranglijst in de Eastern Conference.

Van goed voetbal was in de stromende regen en op het doorweekte veld nauwelijks sprake. De wedstrijd werd na een half uur spelen vanwege de zware regenval ook enige tijd stilgelegd.

Thuisclub Columbus stond op dat moment op een 1-0 voorsprong (Pedro Santos). Nadat het duel was hervat zorgde Gyasi Zandes voor 2-0 (39e minuut). Columbus liet in de tweede helft nog een penalty onbenut. In de stand kwam daarna geen verandering meer.

Het is de tweede nederlaag voor De Boer in de competitie na twee opeenvolgende gelijke spelen. Atlanta werd vorig seizoen kampioen.