Al voor het concert is het feest bij het Gelredome stadion in Arnhem
In samenwerking met
Omroep Brabant
NOS Nieuws

Snollebollekes zet twee keer een uitverkocht Gelredome op zijn kop

Snollebollekes maakte er binnen een paar minuten al een groot feest van in een volgepakt Gelredome in Arnhem. En vanavond staat de feestact opnieuw in een uitverkocht stadion. Voor wie er nog nooit van gehoord heeft: Rob Kemps is de zanger van Snollebollekes. Hij vult het programma met verschillende gastartiesten. Zo zijn ook Gerard Joling, de Venga Boys en Mooi Wark te zien op het podium.

De zanger uit Best had zelf ook niet verwacht dat hij in korte tijd zo populair zou worden, vertelt hij aan Omroep Brabant. "Kijk, iedereen weet natuurlijk dat ik niet de beste zanger ben. Maar het gaat ook een beetje om het entertainmentgehalte. Als je zegt: oe heerlijk, goeienavond! Ik zie ze links! Dan hoeft dat niet zuiver te zijn, als het maar gezellig is."

Eerder deze maand bracht hij een nieuw nummer uit, samen met Gerard Joling. In het nummer Total Loss zingen 'Geer en Snolliebollie' over een feest dat nooit meer stopt. De twee kwamen elkaar regelmatig tegen bij verschillende optredens en besloten samen te gaan werken. Het nieuwe nummer kreeg meteen al veel aandacht.

Kemps heeft wel een idee waar het plotselinge succes vandaan komt. "Mensen hebben behoefte aan feest", zei hij tegen RTL Boulevard. Zijn volgende grote optreden is ook al bekend: volgende maand staat hij met Davina Michelle en Gavin James in de line-up voor 538 Koningsdag in Breda.

Advertentie via Ster.nl