Selfie-poging met jaguar komt vrouw duur te staan

time icon

In een dierentuin in de Amerikaanse staat Arizona is gisteren een vrouw aangevallen door een jaguar toen ze een selfie wilde maken met het roofdier.

De vrouw was voor haar foto over een afscheiding voor de kooi geklommen om zo dicht mogelijk bij het jaguarverblijf te komen.

Toen ze de foto wilde maken, greep de jaguar haar door de gaten in het hek vast:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Jaguar grijpt vrouw die selfie neemt

Het dier zette de klauwen in haar onderarm en liet pas los toen het andere bezoekers lukte de jaguar af te leiden met een waterflesje. De Amerikaanse liep diepe sneeën op in haar arm, maar was niet levensgevaarlijk gewond.

De dierentuin laat via Twitter weten dat er na het incident niets zal gebeuren met de jaguar. "Ze is een wild dier en er was fatsoenlijke afscheiding om mensen op een veilige afstand te houden. Het is niet de schuld van het dier."

Wildlife World Zoo, Aquarium & Safari Park
@ZooWildlife
@USAPatriot16 @DeanaD11 @FOX10Phoenix We can promise you nothing will happen to our jaguar. She’s a wild animal and there were proper barriers in place to keep our guests safe- not a wild animals fault when barriers are crossed. Still sending prayers to her and her family.
3 maanden geleden

STER Reclame