Michiel Kramer in duel me Mike te Wierik

FC Utrecht en FC Groningen boeien niet en scoren niet

De subtopper in de eredivisie tussen nummer zes FC Utrecht en nummer acht FC Groningen heeft geen winnaar opgeleverd. De nogal matte ontmoeting in Stadion Galgenwaard eindigde in 0-0.

Doelman Sergio Padt moest in de eerste minuut al ingrijpen bij een schot van Sander van de Streek en even later was Groningen uit een corner gevaarlijk: na doorkoppen van Kaj Sierhuis kwam Mimoum Mahi net te laat. Na die hoopvalle start gebeurde er de resterende veertig minuten tot de rust hoegenaamd niets.

Pas halverwege de tweede helft was er pas weer sprake van enige opwinding: de net ingevallen Othman Boussaid schoot naast en Padt kon ternauwernood een kopbal van Michiel Kramer over zijn doel tikken.

En dus bleef Utrecht ook in zijn vierde thuisduel dit jaar zonder zege: drie remises en één nederlaag.