Wesley en Yolanthe in 2010
NOS Nieuws

Wesley en Yolanthe gaan scheiden

Voetballer Wesley Sneijder (34) en presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau (33) gaan scheiden. Sinds 2010 waren de voetballer en presentatrice een van de bekendste showbizzstellen in Nederland.

"Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan", zegt hun management tegen RTL Boulevard. "Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop."

Parkeergarage

De relatie van de twee werd bekend in 2009, toen er beelden verschenen waarop zij zoenend te zien waren in een parkeergarage. Rond dezelfde tijd was bekend geworden dat Yolanthe en zanger Jan Smit hun relatie na tweeënhalf jaar hadden beëindigd.

Wesley en Yolanthe trouwden in 2010. Het stel heeft samen een zoon. Sneijder heeft nog een zoon uit een eerder huwelijk.

Wesley en Yolanthe tijdens hun huwelijksdag in Italië in 2010

Sneijder voetbalde lang bij Ajax. Ook speelde hij bij Real Madrid en het Italiaanse Internazionale. Tegenwoordig voetbalt hij bij Al-Gharafa in Qatar. Hij is recordinternational van Oranje.

Cabau van Kasbergen, zoals de meisjesnaam van Sneijder-Cabau luidt, speelde als actrice in verschillende films en series, waaronder Costa!, Voetbalvrouwen en Van God Los. Ook presenteerde ze Temptation Island VIPS en staat zij momenteel voor de camera voor The Talent Project, samen met Johnny de Mol.

Cabau werd drie keer verkozen tot 'meest sexy vrouw van Nederland' door mannenblad FHM. De laatste keer was in 2009.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl