Memphis Depay viert zijn treffer tegen Caen

Depay scoort eindelijk weer eens voor Lyon

Memphis Depay heeft na meer dan 24 uur op het veld zonder een doelpunt eindelijk weer eens gescoord. De aanvaller maakte het derde doelpunt voor Olympique Lyonnais in de 3-1 overwinning op Caen in de kwartfinales van de Coupe de France.

Depay had sinds 10 november van vorig jaar niet meer gescoord en miste afgelopen weekend nog een strafschop, maar in de 84ste minuut was het raak voor de Oranje-international.

Eerder al plaatsten Paris Saint-Germain en Stade Rennes zich voor de halve finales. Volgende week spelen AS Vitré en FC Nantes nog voor een plekje bij de laatste vier.

De Roon scoort voor Atalanta

Hans Hateboer en Marten de Roon speelden met Atalanta de eerste wedstrijd in de halve finales van de Coppa Italia tegen Fiorentina met 3-3 gelijk. De Roon maakte in de 58ste minuut met een hard schot de 2-3 voor Atalanta.

In de andere halve eindstrijd speelden Lazio en AC Milan dinsdag gelijk, 0-0. De returns zijn eind april.