PSV thuis te sterk voor Utrecht

PSV heeft in een matige wedstrijd drie punten gepakt tegen FC Utrecht. De koploper won in Eindhoven met 1-0.

Utrecht liet PSV het spel maken. Doelman Michel Vorm hoefde zich echter alleen te strekken bij een inzet van Otman Bakkal, Orlando Engelaar schoot de bal even later op het dak van het doel.

De grootste kans voor rust was voor de zo naar een doelpunt smachtende Marcus Berg; hij raakte, na een fout van Vorm, voor een leeg doel de paal.

Meer pit bij PSV

Na rust zat er wat meer pit in het spel van PSV. Bakkal kopte de 1-0 in, waarna Vorm zich onderscheidde bij schoten van Berg, Balázs Dzsudzsák, Jeremain Lens, Danny Koevermans en nog twee keer Lens.

FC Utrecht kwam in negentig minuten niet verder dan twee schoten van Michael Silberbauer en eentje van Jan Wuytens.