Maarten Meiners komt vandaag in actie op de WK skiën
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Op het sportmenu van de NOS staan vandaag vooral wintersporten: de Super G voor mannen bij de WK skiën in Zweden en een vooruitblik op de WK afstanden in het Duitse Inzell.

In het Zweedse Are komt vandaag de eerste Nederlandse skiër in actie. Maarten Meiners doet vanaf 12.30 uur mee aan de Super G voor mannen. Een samenvatting van die wedstrijd is vanaf 18.45 uur te zien in het Sportjournaal op NPO 1.

WK afstanden live te zien bij de NOS

Nog een nachtje slapen en dan beginnen in Inzell de WK afstanden, die vier dagen lang rechtstreeks te volgen zijn bij de NOS. Vandaag alvast een vooruitblik op dat toernooi met Sven Kramer (winnaar van 22 WK-medailles, waarvan 19 goud) en Ireen Wüst (26 plakken, waarvan 12 goud).

Die voorbeschouwing is te zien in het Sportjournaal (vanaf 18.45 uur op NPO 1) en in het sportgedeelte van Nieuwsuur, vanaf 22.40 uur op NPO 2.

Betrian op de radio

In de uitzending van Langs de Lijn En Omstreken is boksster (en oud-kickboksster) Jemyma Betrian te gast. Zij veroverde in november de bronzen medaille bij de WK boksen in de klasse tot 57 kilogram en blikt alvast vooruit op de Olympische Spelen in Tokio.

Langs de Lijn En Omstreken is vanaf 20.30 uur te beluisteren op NPO Radio 1.

De uitzendingen van woensdag 6 februari

Tijd Programma Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl