Inval op bedrijventerrein Nieuwegein wegens illegaal gokken

time icon Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Inval bij pand Nieuwegein wegens illegale gokpraktijken. De firma Holimex is niet het bedrijf waar de inval heeft plaatsgevonden

Op een industrieterrein in Nieuwegein heeft de politie vannacht een inval gedaan in een bedrijfspand, waar mogelijk illegaal gegokt werd. Achttien personen werden daarbij staande gehouden, gefouilleerd en later in de nacht gehoord.

Na de inval is het pand per direct gesloten door de burgemeester.

De omgeving van het pand op bedrijventerrein de Liesbosch werd tijdens de inval afgezet, waarna rechercheurs met een speurhond en inspecteurs van de Kansspelautoriteit het pand uitgebreid doorzochten.

Zo keken ze in raamkozijnen en boven de plafonds. Ook werden auto's voor de deur onderzocht. In het pand werd onder meer een pokertafel met fiches aangetroffen.

Van de mensen die zijn gehoord, is niemand gearresteerd. Wel wordt nog onderzocht op welke manier ze bij het mogelijk illegale gokken waren betrokken.

STER Reclame