De Chicken McNuggets
NOS Nieuws

Tijdelijk geen kipnuggets verkrijgbaar bij McDonald's door productiefout

De wereldberoemde kipsnack van de McDonald's, de Chicken McNuggets, is bij veel Nederlandse McDonald's de komende dagen niet te krijgen. De kipnuggets kunnen niet geleverd worden door een fout in het productieproces.

Alleen de McDonalds's die de kipnuggets nog op voorraad hebben, kunnen de liefhebber nog voorzien van de snack. Waarschijnlijk kunnen de winkels eind deze week weer bevoorraad worden, zegt woordvoerder Eunice Koekkoek.

De nuggets zijn tijdelijk uitverkocht omdat McDonald's uit voorzorg een bepaalde partij niet heeft laten leveren, zegt Koekkoek. "Wij kunnen door een niet goed functionerend onderdeel in het productieproces van een leverancier, niet geheel uitsluiten dat er productvreemde stukjes in deze partij nuggets zitten." Welke 'productvreemde stukjes' dat zijn, zegt het bedrijf niet.

De komende dagen zullen klanten van de restaurants dus andere producten aanbevolen krijgen. De andere kipproducten zijn wel beschikbaar omdat die door een andere leverancier worden aangeleverd.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl