NOS Voetbal

NOS Voetbalpodcast #24: 'Ik zag mensen in de Kuip naar huis bellen'

Elke maandag blikken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

Deze week schuiven Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu aan bij presentator Arno Vermeulen.

De commentatoren blikken natuurlijk uitgebreid terug op de zinderende Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Arman Avsaroglu komt vaak in de Kuip, maar blijft zich verbazen over de emoties die loskomen bij een overwinning op Ajax. "Ik zag mensen naar huis bellen en hun telefoon omhoog houden om het thuisfront te laten horen wat er gebeurde. Ik verbaas me daar toch nog over, want ze zijn ook kampioen geworden."

De mannen nemen ook de rol van Jens Toornstra bij Feyenoord onder de loep. Jeroen Elshoff vindt het raar dat hij altijd het veld moet ruimen. "Ik vind die discussie belachelijk. Als je ziet wat hij allemaal heeft neergezet."

Ook constateren de commentatoren dat het heel snel kan gaan in voetbal. "Ruim een week geleden was er niets aan de hand bij Ajax, nu is alles in mineur." Verder komt de moeizame overwinning van PSV op FC Groningen te sprake en wat doet Jeroen Elshoff om half 3 's nachts op Instagram?

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl