Willem II'ers Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis Pro Shots

Griekse aanvallers naar Willem II

time icon

Willem II heeft de Griekse spelers Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis voor de rest van het seizoen op huurbasis overgenomen. Bovendien heeft de Tilburgse club de optie om beide 20-jarige spelers definitief over te nemen.

Linksbuiten Vrousai wordt voor anderhalf jaar gehuurd van het Griekse Olympiakos Piraeus. Hij maakte vorig jaar zijn debuut voor de Griekse club en speelde dit seizoen zes keer, waaronder driemaal in de Europa League.

Pavlidis is een aanvaller en wordt voor een halfjaar gehuurd van VfL Bochum, de Duitse club uit de tweede Bundesliga waarvoor hij in 2016 zijn debuut maakte.

"Vangelis hebben wij al sinds de zomer op onze radar. Toen is het ons helaas niet gelukt hem naar Tilburg te halen, nu gelukkig wel", vertelt technisch directeur Joris Mathijsen. "Ook Marios is een zeer talentvolle jongen. Ze zijn beiden nog jong en wij geloven in de potentie van deze spelers."

Willem II nam eerder deze week afscheid van de Spaanse spits Fran Sol, die voor zo'n 3,5 miljoen euro de overstap naar Dinamo Kiev maakte.

STER Reclame