Rapper Feis
NOS NieuwsAangepast

Rotterdamse rapper Feis (32) doodgeschoten

Faisal Mssyeh, beter bekend als de Rotterdamse rapper Feis, is vannacht doodgeschoten in Rotterdam. De 32-jarige rapper is het slachtoffer van de dodelijke schietpartij van afgelopen nacht op de Nieuwe Binnenweg.

"Ik kan het niet geloven. Ga je missen, jouw super talent, gevoel voor humor en hoe je altijd klaar stond voor iedereen", schrijft de baas van platenlabel TopNotch, Kees de Koning, op Instagram. TopNotch wenst de nabestaanden van Mssyeh veel sterkte toe.

Ali B

Mssyeh brak in 2007 door met zijn bijdrage aan het nummer Klein, klein jongetje van rapper U-Niq. "Rust in vrede Feis, mijn kleine broertje", schrijft U-Niq op Facebook.

In 2014 bracht Feis zelf het album Hard van buiten, gebroken van binnen uit. Een jaar later deed hij mee aan het televisieprogramma Ali B op volle toeren. Daar bracht Ali B hem in contact met zangeres Maribelle, met wie Feis een duet zong.

Ook radio-dj Giel Beelen reageert geschokt op de dood van de Rotterdamse rapper. "Een gemis voor de Nederlandse hiphop", zegt hij. Ali B citeert op Instagram een deel van een vers uit de Koran: "Wij behoren tot God en zullen naar hem terugkeren."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl