Antoinette de Jong in actie op de NK afstanden ANP

De sport van zondag bij de NOS

tijd van publicatie

Vandaag staat de laatste dag van de KPN NK afstanden in Thialf op het programma. Zes afstanden worden er verreden: de 5.000 meter en de 1.000 meter voor vrouwen en de 10.000 meter en 1.000 meter bij de mannen. Het toernooi wordt, zowel bij de mannen als de vrouwen, afgesloten met de massastart.

Zowel op televisie als op NPO Radio 1 zijn we er live bij. De live-uitzending is ook te zien via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app.

Het schaatsprogramma van zondag NOS

Tegen het eind van het jaar blikken we natuurlijk ook terug op het jaar 2018. Vanaf 19.00 uur komt op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app het hele sportjaar nog een keer voorbij.

Uiteraard staan we ook stil bij de Paralympische Spelen die dit jaar plaatsvonden. Het jaaroverzicht daarvan is vanaf 20.15 uur te zien op NPO 2, NOS.nl en in de NOS-app.

Darts

Michael van Gerwen jaagt in Londen op zijn derde wereldtitel. Hij speelt vanavond (om 22.00 uur) in de halve finales tegen de Schot Gary Anderson. De wedstrijd van Van Gerwen is te volgen in het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app.

De andere halve finale op het WK is een Engels onderonsje. Michael Smith neemt het daarin op tegen debutant Nathan Aspinall.

Uitzendingen

13.00 uur Langs de Lijn (schaatsen) NPO Radio 1
13.10 uur Studio Sport schaatsen NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Sportjaaroverzicht NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.15 uur Paralympisch jaaroverzicht NPO 2, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Liveblog halve finale Van Gerwen-Anderson NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1

STER Reclame