PSV speler Michal Sadilek scoort de 2-1 tijdens PSV - AZ
NOS Voetbal

NOS Voetbalpodcast #21: 'PSV'ers mogen met de borst vooruit lopen'

Elke maandag kijken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

Deze week schuiven Jeroen Grueter, Andy Houtkamp en Arman Avsaroglu aan bij presentator Jan Roelfs.

De commentatoren kijken terug op een weekend vol met mooie wedstrijden. Andy Houtkamp opent de podcast met een kerstboodschap voor de PSV-supporters. Volgens hem mogen ze met de borst vooruit lopen omdat 'hun' club het wel erg goed doet. Er wordt fantastisch gevoetbald, de ploeg heeft een goede trainer en de Eindhovenaren staan ook nog eens bovenaan.

Arman Avsaroglu voegt toe dat er wel bij moet worden stilgestaan dat de eerste helft van zondag tegen AZ niet van goede kwaliteit was. Volgens Houtkamp heeft PSV echter zoveel krediet opgebouwd dat er niet meteen gefloten hoeft te worden vanaf de tribunes.

VAR van de week

Natuurlijk wordt ook deze week de VAR weer besproken. Want ook dit weekend waren er een aantal opvallende momenten.

Vooral tijdens de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC Groningen. Een duel tussen Jorrit Smeets en Samir Memisevic werd door de scheidsrechter anders beoordeeld dan door de VAR. Arbiter Allard Lindhout gaf de rode kaart aan Smeets na het raadplegen van de videoscheidsrechter, maar erkende na afloop dat het geen rood had moeten zijn. Het levert ook in de NOS Voetbalpodcast genoeg gespreksstof op.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl