Gerry Vogelzang NH Nieuws

84-jarige oud-worstelkampioen werkt indringer de deur uit

time icon

Een 84-jarige man uit Amstelveen heeft afgelopen weekend een indringer zijn woning uit gewerkt. De man is oud-worstelkampioen.

Gerry werd in de nacht van zaterdag op zondag wakker van de deurbel. Hij dacht dat er misschien een vriend van hem voor de deur stond. Toen bleek dat het een indringer was, probeerde hij hem weg te jagen.

Maar de man weigerde dat en wilde binnenkomen. "Toen gaf ik hem een paar hoeken", zegt Gerry tegen NH Nieuws. "Hij kreeg er twee, misschien wel drie. Bam, bam, bam!"

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

'Ik dacht, ik gooi hem van het balkon. Ben ik van die gozer af'

Rochelen en kreunen

De man gaf niet op en wist alsnog binnen te komen en daarom pakte Gerry hem beet. "Ik was zelf kapot, maar ik zag hem helemaal verslappen en hoorde hem rochelen en kreunen."

Uiteindelijk wist Gerry de overvaller naar buiten te werken. "Dat hij niet in één keer is neergegaan, daar ben ik gewoon boos over. Terwijl ik wist hoe hard ik geslagen had. Maar het is goed afgelopen, dus ik denk dat hij het niet snel weer probeert."

Ook Gerry raakte gewond. Op een foto die de politie deelt zijn wonden op zijn arm te zien. De verdachte is opgepakt.

Dit is een artikel van

STER Reclame