Abdenasser El Khayati (l) in duel met Youssef El Jebli

De Graafschap pakt in saai duel punt bij ADO

Na vier nederlagen op rij heeft De Graafschap weer eens een punt gepakt. In Den Haag hield het ADO op 0-0.

Veel viel er niet te genieten voor de rust: de meeste combinaties liepen spaak en dus waren ook de kansen schaars. Voor De Graafschap was Daryl van Mieghem dicht bij een doelpunt (net naast) en Abdenasser El Khayati schoot namens ADO in het zijnet.

ADO begon scherp aan de tweede helft en de ingevallen doelman Agil Etemadi moest direct ingrijpen: hij stopte een schot van Elson Hooi en zag El Khayati net naast schieten in de rebound.

Aan de andere kant voorkwam doelman Robert Zwinkels dat Leeroy Owusu kon scoren. Furdjel Narsingh verschalkte Zwinkels wel, met een lob, maar die vloog ruim over.