Frenkie de Jong op trainingscentrum De Toekomst
NOS Voetbal

Zaakwaarnemer Frenkie de Jong: 'Nog geen deal met PSG'

"Er is nog geen transfer. Het is niet rond." Dat zegt Ali Dursun, de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong, tegen de NOS in een reactie op de publicatie in De Telegraaf dat de 21-jarige middenvelder op weg is naar Paris Saint-Germain.

De Telegraaf publiceerde vrijdagochtend naast het bericht een foto van de zaakwaarnemer van De Jong gefotografeerd in de Amsterdamse Harbour Club, in gesprek met Maxwell en Antero Henrique, die samen de technische leiding hebben bij PSG.

"Frenkie blijft gegarandeerd tot de zomer bij Ajax. Ik kan er verder niets over zeggen", vervolgt de zaakwaarnemer.

Ten Hag: 'Frenkie wil titels winnen en richt zich op wedstrijd'

"Die geruchtenstroom blijft wel even", reageert Ajax-trainer Erik ten Hag. "Of dit meer is dan een gerucht? Hij sprak al Frans... Ja, ik ook. Ça va? Wij moeten presteren en daar moeten we ons op richten. Paris Saint-Germain is zeker een mooie club, als het waar zou zijn."

Aan tafel met De Ligt

De interesse van de Fransen speelt al langer. Zo werd De Jong vorige maand al in Amsterdam gesignaleerd samen met Maxwell, de technisch directeur van PSG. Wat verder opviel bij dat samenzijn, is dat in het chique restaurant La Rive Matthijs de Ligt ook aan tafel zat.

De Jong zelf herhaalt de woorden van zijn manager als hij vrijdagmiddag richting het trainingsveld loopt. Hij zegt dat-ie het niet zou kunnen maken om nu al een beslissing te nemen.

Technisch directeur Marc Overmars bevestigt de interesse uit Frankrijk, maar laat weten dat er meerdere clubs interesse hebben in de 21-jarige middenvelder.

Frenkie de Jong komt aan bij Toekomst

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl