Ronald Koeman tijdens de training
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Schaatsen, hockey, judo, curling: de zondag staat weer bol van de sportevenementen. En die dag begint voor de NOS vroeg, want om half zeven wordt er al geschaatst. Dan staat de derde dag van de wereldbeker in Japan op het programma.

Na de 1.000 meter voor mannen en vrouwen, de 3 kilometer voor de vrouwen en de 5 kilometer voor de mannen wordt het toernooi afgesloten met de teamsprint voor zowel de mannen als de vrouwen. De wedstrijden zijn live te volgen via NOS.nl en de NOS-app. 's Middags is er op NPO 1 een ruime samenvatting te zien in Studio Sport

De bondscoach

Het Nederlands Elftal heeft, twee dagen na de fraaie zege op wereldkampioen Frankrijk, de blik alweer op de volgende tegenstander gericht. Bondscoach Ronald Koeman geeft om 16.45 uur een persconferentie waarin wordt vooruitgekeken naar het Nations League-duel met Duitsland.

De persconferentie is live te volgen via NOS.nl en de NOS-app.

Champions Trophy gaat verder

Na de 3-1 overwinning op Japan spelen de Nederlandse hockeysters vandaag in de Champions Trophy tegen Argentinië. Een kopie van de finale van twee jaar geleden, toen Argentinië met 2-1 te sterk was.

De wedstrijd begint om 11.00 uur Nederlandse tijd en is live te zien op NOS.nl.

Het programma van de Nederlandse hockeysters

Zaterdag verloren de Nederlandse curlingmannen hun eerste twee wedstrijden op het EK. De wedstrijd tegen Italië ging met 10-6 verloren en Noorwegen was met 8-7 te sterk.

Vandaag staat de derde wedstrijd op het programma. Nederland speelt tegen Zwitserland en deze wedstrijd is te volgen op NPO 1. Daarnaast gaat ook de Judo Grand Prix Den Haag verder en ook deze wedstrijden zijn te volgen op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

Langs de Lijn en Studio Voetbal

In Langs de Lijn op NPO Radio 1 wordt er teruggekeken op de Zevenheuvelenloop en worden de voetbalwedstrijden in de eerste divisie gevolgd.

Ondanks dat er dit weekeinde geen eredivisie is, valt er bij Studio Voetbal genoeg te bespreken. Natuurlijk wordt er nog teruggeblikt op de prachtige zege op Frankrijk, maar er wordt vooral vooruitgekeken naar Duitsland-Nederland, morgen in Gelsenkirchen.

Uitzendingen

Tijd Programma Waar te zien?
06.30 WB Obihiro (schaatsen) NOS.nl en NOS-app
11.00 uur Nederland-Argentinië (hockey) NOS.nl en NOS-app
13.06 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
16.45 uur Persconferentie Ronald Koeman NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.05 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl