Het Goffertstadion in Nijmegen Twitter | N.E.C. Nijmegen

Kachels NEC blijven uit: voetbalsupporters in de kou

time icon

Pech voor de supporters van NEC en Sparta die morgen de wedstrijd tussen hun clubs willen zien in het Goffertstadion in Nijmegen. De kachels zijn afgekeurd. De verwarming kan pas weer aan als een nieuwe milieukeuring is gedaan.

Omdat het naar verwachting fris blijft (een graad of 7 met een strakke oostenwind) raadt NEC de fans aan zich warm aan te kleden.

N.E.C. Nijmegen
@necnijmegen
๐ŸŒก | De kachels in het Goffertstadion zullen aanstaande zondag niet branden tijdens het duel N.E.C. ๐Ÿ†š Sparta Rotterdam. Een deel van de installatie is afgekeurd, waardoor deze niet in gebruik genomen kan worden. Supporters worden aangeraden zich extra warm te kleden. ๐Ÿงค
6 maanden geleden

De kachels in het stadion zijn eerder afgekeurd bij een onaangekondigde milieukeuring. Stadionmanager Theo van Benthum zegt bij Omroep Gelderland dat ze pas weer aan mogen als alle onderdelen van de verwarmingsinstallatie zijn gekeurd. Morgen is dat zeker niet het geval.

Wanneer de kachels wel weer kunnen branden, is onduidelijk. Van Benthum gaat ervan uit dat de verwarming de volgende thuiswedstrijd weer aan mag. Die is op 30 november, tegen Volendam.

Dit is een artikel van

STER Reclame