Ajax won de eerste ontmoeting met Benfica met 1-0 ANP

De sport van woensdag bij de NOS

time icon

Na PSV gisteren begint vandaag Ajax aan de tweede helft van de poulefase in de Champions League. De Amsterdammers hebben met twee zeges en een remise een stevige basis gelegd voor Europese overwintering op het hoogste niveau.

Maar eerst wordt er teruggeblikt. Een samenvatting van de wedstrijd Tottenham Hotspur-PSV en reacties na afloop zijn te zien in het Lunchjournaal om 13.00 uur.

Ajax speelt vanavond tegen Benfica de vierde wedstrijd van de groep. Bij een zege in Lissabon is Ajax, dat na drie speelronden vier punten voorsprong heeft op de Portugezen en zeven op het puntloze AEK Athene, zeker van een plaats in de volgende ronde.

De aftrap in Estádio da Luz is om 21.00 uur. Het verloop van het duel wordt op de voet bijgehouden in het liveblog van de Champions League in de NOS-app en op NOS.nl. Dat blog is overigens al in de lucht voor de wedstrijden van 18.55 uur.

Benfica-Ajax is ook integraal te volgen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Een samenvatting is te zien in het NOS Journaal rond middernacht, op NPO 1.

De uitzendingen van woensdag

13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.00 uur Liveblog Champions League NOS-app en NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO1, NOS-app en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
00.05 uur NOS Journaal met samenvatting Ajax NPO 1

STER Reclame