Pro Shots
NOS Voetbal

NOS Voetbalpodcast #13: 'Het zag eruit als Buurman en Buurman, maar 'a je to' werd het niet'

Elke maandag kijken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff.

De commentatoren praten natuurlijk over de gestaakte wedstrijd tussen Feyenoord en VVV. Na amper een minuut vielen in De Kuip de lichtmasten uit. Ze vragen zich af of dat ook zou kunnen gebeuren tijdens een interland.

"Je moet er toch niet aan denken dat dit straks bij Nederland-Frankrijk gebeurt. Dan sta je internationaal enorm voor schut", zegt Elshoff.

Grueter zag met verbazing hoe in allerijl werd geprobeerd het euvel te verhelpen en moest denken aan Buurman en Buurman, de onhandige klussers uit de gelijknamige kinderserie. "Maar er was geen enkele garantie dat het goed zou komen."

Aanpassen

Ook wordt er vooruitgeblikt op de Champions Leaguewedstrijden van PSV en Ajax en er is discussie over de vraag of PSV-trainer Mark van Bommel de opstelling moet aanpassen tegen Tottenham Hotspur.

Arno Vermeulen vindt van wel. "Je hebt in de thuiswedstrijd laten zien dat je anders kansloos bent." Maar niet iedereen is het met hem eens. "Je gaat je systeem niet wijzigen als je daar helemaal aan gewend bent", vindt Elshoff.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl