NOS Voetbal

Ten Hag: 'Job gedaan, goals gemaakt, wat wil je nog meer?'

Ten Hag: 'Job gedaan, goals gemaakt, wat wil je nog meer?'

Erik ten Hag was na was afloop van Ajax-Feyenoord (3-0) een tevreden man. "Ik kan nu wel wat negatieve noten kraken over de tweede helft, maar we hebben onze job gedaan en goals gemaakt. Wat wil je nog meer?", zei de coach van Ajax.

De snelle rode kaart van Jeremiah St. Juste maakte de wedstrijd eenzijdig. "Dat was jammer voor de neutrale toeschouwer", aldus Ten Hag. "Je zag wel dat het aanvankelijk moeilijk voetballen was tegen tien man. Maar we bleven geduldig en op een gegeven moment kwam de goal."

Titelrace

Feyenoord staat door het resultaat op vijf punten van nummer twee Ajax en tien punten op koploper PSV. Stappen de Rotterdammers hiermee uit de titelrace? "Onzin", benadrukte Ten Hag.

"Deze wedstrijd was snel beslist. Maar Feyenoord heeft een goede selectie. Het is nog steeds vroeg in het seizoen. We zien wel wat er gaat gebeuren."

De Jong kritisch: 'Slechte tweede helft van ons'

Frenkie de Jong, die met zijn schot de blunder van doelman Justin Bijlow inleidde bij de 1-0, wilde niet van een makkelijke middag spreken.

"Snap dat het overkomt als een trainingspartijtje, maar zo was het niet", vond de middenvelder, die zich ook kritisch toonde. "De tweede helft was slecht van ons. We hadden heel veel balverlies en waren onrustig. We waren heel erg op zoek naar een doelpunt."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl