Chris Hemsworth verrast Amerikaanse lifter met helikoptervlucht

time icon

De Australische acteur Chris Hemsworth heeft een lifter een wel heel bijzondere ervaring rijker gemaakt. Hij gaf een Amerikaanse muzikant met zijn helikopter een lift naar de surfstad Byron Bay.

De acteur, die bekend is van zijn rol als Thor in films als Avengers 4 en Thor: The Dark World was met zijn vriend Luke Zochhi onderweg toen ze de lifter in Brisbane zagen staan. "We geven 'm wel een lift", klinkt het in een filmpje op Instagram. "Weet hij veel dat we een helikopter pakken."

chrishemsworth
Picked up a hitchhiker, wasn’t a serial killer which we were stoked about and just happened to be a kick ass musician Scott Hildebrand @scotthilde 🤙👍#WelcomeToAustralia @australia @zocobodypro

Na het avontuur werd lifter Scott Hildebrand door de twee weer teruggestuurd naar het "normale liftleven". "Oké Scotty, de droom is voorbij", zegt Hemsworth.

Tegen de Amerikaanse entertainmentsite E!News reageert hij vol enthousiasme over de trip. "Deze ervaring was zo cool en onverwacht", zegt hij. "Ze zijn zo aardig. Ik kon niet geloven dat dit echt gebeurde."

STER Reclame