Kylian Mbappé viert een treffer met ploeggenoot Marco Verratti

Mbappé beslist topper tegen Lyon met vier goals in dertien minuten

Hij is al wereldkampioen en toch pas negentien jaar. Kylian Mbappé demonstreerde zondagavond opnieuw zijn enorme klasse.

De Franse topper in het Parc des Princes tussen Paris Saint-Germain en Olympique Lyon eindigde in 5-0 voor de thuisploeg, nadat de tiener in dertien minuten vier doelpunten had gemaakt. Memphis Depay speelde de volle negentig minuten mee bij Lyon.

De thuisploeg was in de eerste helft op voorsprong gekomen dankzij een benutte strafschop van Neymar. PSG leek echter een lastige avond te gaan krijgen toen verdediger Presnel Kimpembe tien minuten voor rust van het veld werd gestuurd.

Kwartiertje van Mbappé

Door de tweede gele kaart van Lucas Tousart bij Lyon begonnen beide ploegen met tien man aan de tweede helft. Daarin begon vanaf de 61ste minuut het kwartiertje van Mbappé; met vier goals in dertien minuten.