Peuter versnippert duizend dollar: 'Ooit kunnen we hierom lachen'

CBS

De 2-jarige Leo is dol op het versnipperen van papier. Hij mag zijn moeder altijd helpen bij het vernietigen van betaalde rekeningen. Maar het werd een dure hobby toen hij de spaarcentjes van het gezin in handen kreeg.

Leo's ouders Ben en Jackee hadden zo'n 1000 dollar gespaard om seizoenskaarten te kopen van hun lievelingsteam, de Utah Utes. Toen ze het geld wilden pakken, was de envelop verdwenen. Tot Jackee iets in de papierversnipperaar vond.

De ouders van Leo kunnen er gelukkig om lachen:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

"De meeste peuters tekenen op de muur, maar mijn kind..."

"Normaal doe ik hem altijd uit, maar ik denk dat ik hem nu aan heb laten staan", redeneert Jackee. Hun familiefortuin was veranderd in sliertjes. "Ooit kunnen we hierom lachen", relativeerde Ben meteen.

Hoe van streek en ziek we er ook van zijn, je kunt hier alleen maar om lachen.

Vader Ben

"Je hoort wel eens van kinderen die op het behang tekenen. Ik ken niemand met een kind dat 1000 dollar versnippert", lacht Ben. "Hoe van streek en ziek we er ook van zijn, je kunt hier alleen maar om lachen."

De ouders kunnen hun geld terugkrijgen als ze het opsturen naar het ministerie van Financiƫn. Dat proces kan wel twee jaar duren.

Leo mag de papierversnipperaar voorlopig niet meer gebruiken.

STER Reclame