Annemiek van Vleuten in haar regenboogtrui tijdens de NK tijdrijden in juni
NOS Sport

De sport van dinsdag bij de NOS

Bij de WK wielrennen in het Oostenrijkse Innsbruck staat vandaag het eerste individuele onderdeel voor eliterenners op het programma: de tijdrit voor vrouwen. De strijd om die wereldtitel is rechtstreeks te zien bij de NOS.

Annemiek van Vleuten verdedigt haar regenboogtrui, die ze een jaar geleden in het Noorse Bergen veroverde. Namens Nederland staan ook Ellen van Dijk, Anna van der Breggen en Lucinda Brand aan de start.

Brand is de eerste Nederlandse in actie om 14.46 uur, gevolgd door Van Dijk (15.07 uur), Van der Breggen (15.31 uur) en Van Vleuten, die als allerlaatste vertrekt om 15.56 uur. De uitzending op NPO 2 begint om 14.40 uur en is uiteraard ook te volgen via NOS.nl en de NOS-app.

De topfavoriete voor WK tijdrijden? 'Van Vleuten, cijfers liegen niet'

Vandaag barst ook het KNVB-bekertoernooi los. Liefst achttien wedstrijden staan er vanavond op het programma in de eerste ronde. En die zijn allemaal te volgen via een liveblog op NOS.nl en de NOS-app.

Vanavond komen zeven eredivisieclubs in actie. In Langs de Lijn En Omstreken zijn flitsen te horen van FC Volendam-Willem II, FC Den Bosch-Heracles en Excelsior-NEC.

Eredivisieclubs in de KNVB-beker op dinsdag

RKC Waalwijk NAC Breda
FC Den Bosch Heracles Almelo
VVSB De Graafschap
Helmond Sport Fortuna Sittard
FC Volendam Willem II
Westlandia VVV-Venlo
Excelsior NEC

De WK judo in Bakoe gaan verder met namens Nederland Guusje Steenhuis en Marhinde Verkerk (vrouwen tot 78 kilogram) en Michael Korrel (mannen tot 100 kilogram) op de tatami.

Uitzendingen dinsdag 25 september

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.40 uur WK wielrennen: tijdrit vrouwen NPO 2, NOS.nl en NOS-app
17.00 uur Liveblog: KNVB-beker NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl