Didi Gregorius
NOS Sport

Geblesseerde Gregorius moet vrezen voor play-offs in MLB

Didi Gregorius staat voorlopig aan de kant met een polsblessure. De kortestop van New York Yankees liep zaterdag tegen Baltimore Orioles schade op aan zijn rechterpols met een 'head first' sliding naar de thuisplaat.

Met die actie stelde hij voor de Yankees wel het play-offticket veilig, maar het is de vraag of Gregorius daar zelf profijt van heeft. Er wordt gevreesd voor een vroegtijdig einde van het seizoen. "Over een paar dagen weten we meer", aldus Yankees-manager Aaron Boone.

De play-offs gaan op 4 oktober van start met als inzet de World Series, die op 23 oktober beginnen en de afsluiter van het seizoen zijn.

De 28-jarige Gregorius is een belangrijke schakel in zowel de verdediging als de aanval van de Yankees. Hij sloeg, met een hoog slagpercentage (0,268), in dit Major League Baseball-seizoen al 86 runs binnen.

Ook blessure voor Bogaerts

Ook Xander Bogaerts kampt met een blessure. De kortestop van Boston Red Sox viel zondagavond met schouderproblemen uit in het duel met Cleveland Indians, maar het is niet bekend hoe ernstig zijn kwetsuur is.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl