Kampong in eigen huis onderuit tegen Rotterdam

Rotterdam te sterk voor kampioen Kampong

Kampioen Kampong heeft in eigen huis een nederlaag geleden tegen Rotterdam. De gasten gingen met een 2-1 overwinning naar huis. Koploper Bloemendaal is veel te sterk voor Tilburg.

Kampong startte de wedstrijd prima door al in de zevende minuut de leiding te nemen door een treffer van Ties Ceulemans. Rotterdam had al snel een antwoord. Diede van Puffelen zette 1-1 op het bord. Het duel leek daarna af te stevenen op een gelijkspel, totdat Jeroen Hertzberger met twee rake strafcorners de winst voor Rotterdam veiligstelde.

Jeroen Hertzberger besliste het duel tegen Kampong

Bloemendaal verstevigde door een ruime overwinning op Tilburg en het verlies van Kampong zijn leidende positie in de hoofdklasse.

Tilburg nam in Bloemendaal brutaal de leiding door een strafcorner van Gareth Furlong, maar de gasten konden niet lang van de voorsprong genieten. Nog voor rust liep Bloemendaal door goals van Floris Wortelboer en Tim Swaen (2) uit naar 3-1. Thierry Brinkman en Arthur Van Doren zorgden na de onderbreking voor de 4-1, en 5-1, waarna Swaen in de slotminuten voor de eindstand zorgde.

HGC zette de goede reeks voort door een overwinning op Almere. Door twee doelpunten van Ashley Jackson en twee van Dick Möhlmann werd het 0-4.