Mark van Bommel bij een persconferentie
NOS Sport

De sport van vrijdag bij de NOS

Nog twee dagen en dan is het tijd voor de eredivisietopper tussen PSV en Ajax. De nummer één en twee van de eredivisie staan zondag in Eindhoven tegenover elkaar in een week waarin ze ook al in de Champions League uitkwamen.

PSV-trainer Mark van Bommel geeft vandaag een persconferentie. Een samenvatting daarvan is terug te zien in het Sportjournaal, maar al eerder op NOS.nl en in de NOS-app, waar vanaf 11.30 uur een liveblog wordt bijgehouden met alle perikelen in aanloop naar komend eredivisieweekend.

In het Sportjournaal (vanaf 18.45 uur op NPO 1) ook een reportage over David Neres, de Braziliaanse aanvaller van Ajax.

Donny van de Beek en David Neres

En om de eredivisiedag compleet te maken: de wedstrijd Heracles Almelo-De Graafschap is vanaf 20.00 uur rechtstreeks te volgen in het liveblog en via flitsen op NPO Radio 1. De samenvatting volgt in Studio Sport Eredivisie (vanaf 22.25 uur op NPO 1).

In de eredivisie voor vrouwen staan FC Twente en Ajax om 19.30 uur tegenover elkaar. Een samenvatting van dat duel verschijnt vanavond op NOS.nl, in de NOS-app en is morgen te zien in het Sportjournaal.

Geen judo, wel volleybal

Bij de WK judo komen vandaag geen Nederlanders in actie, maar de volleybalmannen moeten op hun WK wel weer aan de bak. Ze spelen om 17.00 uur hun eerste duel in de tweede ronde tegen Rusland. De samenvatting volgt in het sportgedeelte van Nieuwsuur (vanaf 22.30 uur op NPO2), op NOS.nl en in de NOS-app.

De uitzendingen van vrijdag 21 september

11.30 uur Liveblog: eredivisie NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.25 uur Eredivisie op Vrijdag NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.30 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl