NOS Voetbal

Lozano wil niet weg: 'Ben erg gelukkig bij PSV'

Lozano wil niet weg: 'Ben erg gelukkig bij PSV'

Na een sterk eerste jaar bij PSV was er deze zomer aan belangstelling geen gebrek voor Hirving Lozano, zo bevestigde de Mexicaan in gesprek met NOS-verslaggever Joep Schreuder. Maar Lozano heeft geen haast.

"Ik bespreek die dingen eerst met mijn familie en mijn adviseurs", aldus Lozano. "We doen rustig aan, stap voor stap. Ik ben erg gelukkig bij PSV en voel me steeds meer op mijn plek op het veld."

'Heb erop aangedrongen Gutiérrez te halen'

De komst van vriend en landgenoot Érick Gutiérrez zorgt ervoor dat Lozano zich nog meer zal thuis voelen in Eindhoven. Gutiérrez en hij doorliepen samen de jeugdopleiding van CF Pachuca. Ze schopten het allebei tot het eerste elftal en de Mexicaanse ploeg.

Érick Gutiérrez

"Dit is belangrijk voor zijn loopbaan en voor zijn ontwikkeling", zegt Lozano over zijn 23-jarige landgenoot. "Mooi dat het is gelukt hem te halen. Hij is een grote speler en zal zeker goed presteren."

Lozano deed bij de clubleiding een goed woordje voor Gutiérrez. Sterker nog: hij gaf een dringend advies. "Ze hebben mij gevraagd wat ik van hem vind. Ik heb er enigszins op aangedrongen hem hierheen te halen. En gelukkig hebben ze hem kunnen kopen en is hij nu hier."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl