Tino-Sven Susic schiet de 1-1 binnen

Flets FC Utrecht deelt de punten met stug VVV-Venlo

Het thuisduel van FC Utrecht met VVV-Venlo is in 1-1 geëindigd, waarmee beide ploegen op vier punten zijn gekomen.

De 1-0 viel halverwege de eerste helft en kwam van de voet van Nicolas Gavory, die de bal vanaf een meter of 30 met links in de rechterkruising joeg.

Doelpuntenmaker Nicolas Gavory wordt geknuffeld
    Lars Unnerstal is kansloos op de inzet van Nicolas Gavory
    Nicolas Gavory viert de 1-0 met Willem Janssen
    Nicolas Gavory
    VVV-Venlo juicht na de gelijkmaker

Gyrano Kerk liet na er 2-0 van te maken, door de bal recht op doelman Lars Unnerstall af te schieten.

VVV, voor rust amper gevaarlijk, kwam net na de pauze langszij via Tino-Sven Susic, die na een charge van Urby Emanuelson de penalty benutte.

Utrecht zag Sander van de Streek nog overkoppen en Unnerstall keerde knap Sean Klaibers schot. Jonathan Opoku van VVV kreeg echter de beste kansen: eerst schoot hij van dichtbij over, later van dichtbij naast.