Diego Costa baalt van een gemiste kans

Valencia houdt Super Cup-winnaar Atlético op een gelijkspel

Valencia en Atlético Madrid hebben in hun eerste duel van het seizoen in La Liga met 1-1 tegen elkaar gelijkgespeeld.

Na een gelijkopgaande beginfase kregen de bezoekers uit Madrid een overwicht en dat leverde in de 27ste minuut de 1-0 op. Antoine Griezmann zette met een prachtige no-look-pass Angel Correa alleen voor de keeper en die had geen verweer op de inzet van de Argentijn.

Na rust drong Valencia wat meer aan en Rodrigo zorgde voor de 1-1. Hij nam de bal knap aan op de borst en pegelde raak in het dak van het doel.

• EPA
    Rodrigo pegelde de gelijkmaker binnen
  • EPA
    Angel Correa en Juanfran vieren de openingsgoal

Daarna kregen beide teams de kans om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Valencia ontsnapte toen Rodrigo de bal net naast het eigen doel kopte en Jan Oblak redde in de slotfase een punt voor de winnaar van de Europese Supercup met een knappe redding op een schot van de Deen Daniel Wass.