Dylan Groenewegen na zijn tweede etappezege in de Tour
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

De Europese Kampioenschappen zitten erop en het eerste eredivisieweekend is geweest, maar tijd om in een zwart sportgat te vallen, is er niet. De BinckBank Tour gaat van start. En er is vandaag een primeur bij de NOS.

De NOS is er van maandag tot en met zondag live bij tijdens de rittenkoers door Nederland en België. Zonder titelhouder Tom Dumoulin, maar wel met Dylan Groenewegen, Niki Terpstra, Tim Wellens, Jasper Stuyven en Marcel Kittel. Het peloton start met een rit door Friesland, tussen Heerenveen en Bolsward.

Vanaf 15.00 uur is de 177,3 kilometer lange eerste etappe te volgen op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

In het Sportjournaal aandacht voor de persconferentie van Ajax aan de vooravond van de return in de voorrondes van de Champions League tegen Standard Luik (heenwedstrijd in België werd 2-2).

Sportforum

Traditiegetrouw is er op maandag vanaf 21.30 uur het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Te gast zijn de journalisten John Volkers (de Volkskrant), Leo Oldenburger (Fox Sports) en Michel Boeting (Eurosport).

Primeur

Tot slot iets nieuws: de NOS Voetbalpodcast. Arno Vermeulen neemt samen met drie andere commentatoren wekelijks de eredivisie door. Anekdotes van de mannen die ter plekke waren en er de hele week bovenop zitten.

De podcast wordt in de middag opgenomen en is daarna te downloaden via de bekende kanalen van iOS en Android.

De uitzendingen van maandag 13 augustus

Tijd Uitzending Platform
13.00 uur Lunchjournaal met sport NPO 1 en NOS.nl
15.00 uur Wielrennen: de BinckBank Tour NPO 1 en NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.00 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl