Daddy Yankee begin dit jaar AFP
NOS Nieuws Buitenland Opmerkelijk

Dief doet of hij Daddy Yankee is en steelt voor 2 miljoen aan sieraden

In de Spaanse stad Valencia heeft een dief zich voorgedaan als reggaeton-ster Daddy Yankee en in diens hotelkamer een flinke buit bij elkaar geroofd.

Het pr-bureau van de Puerto Ricaanse zanger, acteur en producer bevestigt op Twitter dat Yankee is bestolen toen hij weg was uit zijn hotel. Hij heeft een advocatenkantoor ingeschakeld.

Schoonmaken

Volgens Spaanse media stal de dief diamanten en juwelen ter waarde van twee miljoen euro, waaronder een dikke gouden ketting. Hij vroeg een hotelmedewerker de kluis in de kamer te openen, zodat hij zijn sieraden kon schoonmaken. Toen de zanger terugkwam op zijn kamer, kwam hij erachter dat er ook 2500 dollar weg was.

Hotelgasten

Hij ging naar de receptionist, die de politie inschakelde. Agenten bekeken camerabeelden, verhoorden werknemers die de kamer in waren gegaan en controleerden de lijst met hotelgasten, schrijft de lokale nieuwssite Las Provincias. Maar vooralsnog zonder resultaat.

Daddy Yankee, onder meer bekend van de hit Despacito, sliep in het hotel Meliá Valencia na een optreden op een latin festival.

STER reclame