Media TV

Vrouw raakt ernstig gewond bij gewelddadige verkrachting in Rotterdam

tijd van publicatie

Een jonge vrouw is zaterdagochtend ernstig gewond geraakt bij een gewelddadige verkrachting in de wijk De Esch in Rotterdam. De vrouw werd rond 05.30 uur voor haar woning door een nog onbekende man aangevallen.

Het slachtoffer was van het Centraal Station in Rotterdam naar huis gefietst. Kort nadat ze haar fiets op slot had gezet, viel de man haar aan. De politie houdt er rekening mee dat de dader het slachtoffer heeft gevolgd vanaf het station.

De politie van Rotterdam doet een oproep aan het publiek. "Hulp in het onderzoek is absoluut welkom", zegt politiewoordvoerder Roland Ekkers:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

'We hebben meteen twintig rechercheurs op deze ernstige zaak gezet'

Een groot team van twintig rechercheurs is een onderzoek gestart. In de straat waar de vrouw woont hebben forensische experts uitgebreid onderzoek gedaan. Ook zijn speurhonden ingezet.

De politie benadert eigenaren van camera's om beelden veilig te stellen. Ook heeft een politiehelikopter overzichtsbeelden gemaakt.

STER Reclame