Amerikaanse opa filmt zichzelf in plaats van romantisch aanzoek

Aangepast

Een van de belangrijkste momenten van je leven wil je misschien wel op camera vastleggen. De Amerikaanse Christopher in ieder geval wél. Hij schakelde daarom vlak voordat hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg de hulp in van John Hart, een grootvader die hij net had ontmoet op een uitkijkpunt in Albuquerque. Opa John dácht het allemaal te hebben gefilmd, maar in plaats van het aanzoek filmde hij zichzelf.

In de video die de kleine blunder opleverde, is te zien hoe John steeds blijer gaat kijken. "O, dit is zo cool", zegt hij terwijl omstanders enthousiast klappen en Christopher aan de andere kant van de camera waarschijnlijk op één knie gaat. Pas vlak na het aanzoek krijgt de opa door dat het filmen misschien niet zo ging als gepland.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Hij dacht dat hij goed bezig was, maar filmde zichzelf

De beelden gaan de hele wereld over. Opa John reageert tegenover Amerikaanse media vrij nuchter. "Ik dacht dat mij dit wel zou lukken."

Niet de eerste keer

Twee jaar geleden verwierf een Britse man tijdelijke roem met een soortgelijke actie. Tijdens zijn vakantie naar Amsterdam legde hij dagenlang zijn eigen gezicht vast in plaats van de Dam en andere bezienswaardigheden.

STER Reclame