Lionel Messi
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Het is een drukke sportdag vandaag. We zijn live bij de eerste twee achtste finales van het WK voetbal, de wegwedstrijd voor vrouwen bij de NK wielrennen en de laatste kans van de hockeyers om de finale van de Champions Trophy te halen.

Verder besteden we ook aandacht aan de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk, de Diamond League atletiekwedstrijden in Parijs en we blikken vooruit op de TT van Assen.

Frankrijk-Argentinië en Uruguay-Portugal

Om 16.00 uur begint de eerste achtste finale van dit WK tussen Frankrijk en Argentinië en om 20.00 uur volgt Uruguay-Portugal. Beide duels zijn live te zien op NPO 1, maar ook op NOS.nl en in de NOS-app, waar tevens een liveblog wordt bijgehouden.

Pierre van Hooijdonk en Kees Jansma analyseren de eerste wedstrijd en Jansma en Evgeniy Levchenko de tweede. De laatste twee zijn samen met kickbokser Rico Verhoeven ook te gast in Studio Rusland.

Rico Verhoeven

Om 12.00 uur gaan de wielrensters in Bergen op Zoom op jacht naar de nationale titel. De wedstrijd is vanaf 14.30 uur live te zien op NPO 2, NOS.nl en in de NOS-app.

Ook het hockey doen we live. De Oranjemannen moeten om 16.00 uur hun laatste groepswedstrijd winnen om de finale van de Champions Trophy in Breda te halen. Ook dat is te zien op NPO 2, NOS.nl en in de NOS-app.

Uitzendingen

14.30 uur NK wielrennen NOS.nl en NPO 2
15.30 uur WK voetbal: Frankrijk-Argentinië NOS.nl en NPO 1
15.30 uur WK Journaal NPO Radio 1
16.00 uur Hockey: Champions Thropy NOS.nl en NPO 2
18.51 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
19.17 uur Studio Rusland NOS.nl en NPO 1
20.00 uur WK voetbal: Uruguay-Portugal NOS.nl en NPO 1
22.05 uur Studio Rusland NOS.nl en NPO 1
22.47 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl