Verstappen: dit is een positief resultaat

Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Samenvatting GP Canada: Vettel wint, podium voor Verstappen
Deze video is alleen in Nederland te bekijken.

Hij probeerde het direct na de start, maar Valtteri Bottas ving de aanval van Max Verstappen op de tweede plaats in de Grand Prix van Canada geroutineerd op. Het gevolg: Max Verstappen lag de hele race op plaats drie en scoorde zijn tweede podiumplaats van het seizoen. "Dit is een positief resultaat. Uiteindelijk heb ik een goede race gereden."

Max Verstappen
@Max33Verstappen
Happy finishing 3rd! ­čĺ¬ We had a good race. Thanks to @redbullracing the balance of the car was perfect, from the start to the last stint. I enjoyed it! #keeppushing #CanadianGP
7 maanden geleden

Verstappen vond de race zelf niet saai, maar de risicovolle keuze om in tegenstelling tot de concurrentie op hypersofts te starten leverde niet het gewenste effect op. Hij kreeg de kans niet om inhaalmanoeuvres te maken.

Gok

"Ik heb het wel geprobeerd, maar het lukte niet. De gok met de hypersofts pakte niet echt goed uit. Toch kunnen we hierop bouwen. Aan het einde kon ik Bottas goed volgen. Dat geeft hoop voor de toekomst"', aldus de 20-jarige Nederlander, die een goed resultaat na zijn mislukte optreden in Monaco (crash derde training, weg kans op topklassering). wel kon gebruiken.

STER Reclame