Lisandro Magallán (r) in het shirt van Boca Juniors tijdens een duel in de Copa Libertadores met het Braziliaanse Palmeiras
NOS VoetbalAangepast

Ajax heeft Argentijnse verdediger Magállan bijna binnen

Ajax staat op het punt om zich voor komend seizoen te versterken met de Argentijnse verdediger Lisandro Magallán. De speler van Boca Juniors ondergaat dinsdag in Amsterdam de medische keuring. Met de transfer is naar verluidt een bedrag van 8 miljoen euro gemoeid.

De 24-jarige Magallán zal voor vijf jaar tekenen bij Ajax. De centrale verdediger stond sinds 2012 onder contract bij Boca Juniors. Met die club werd hij eerder deze maand kampioen. In 2016 maakte hij deel uit van het Argentijnse elftal op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

De Amsterdammers hadden zich voor komend seizoen al versterkt met Hassane Bandé. Het contract van de Burkinees gaat in op 1 juli, maar eerder deze maand maakte hij al zijn officieuze debuut in een oefenwedstrijd in Dubai tegen Al-Ahly.

Dat geldt ook voor Perr Schuurs, die officieel al sinds 1 januari Ajacied is. De afgelopen maanden werd hij nog verhuurd aan zijn vorige club Fortuna Sittard.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl