Griezmann: dit is de beloning voor het harde werken en al het lijden

Aangepast
Antoine Griezmann viert de Europa League-winst EPA

"Ik heb Frankrijk op mijn veertiende verlaten en dit is de beloning", lachte Antoine Griezmann in Lyon na de 3-0 overwinning van Atlético Madrid in de eindstrijd van de Europa League tegen Olympique Marseille.

Griezmann had met twee doelpunten een groot aandeel in de overwinning. "Dit is de beloning voor al het harde werken en al het lijden. Er was geluk en verdriet, maar nu ben ik zo blij. Ik hoop dat ik zulke momenten nog vaak beleven mag."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/7Waar ligt toekomst Griezmann na winnen Europa League?
2/7Atlético Madrid viert het winnen van de Europa League Getty Images
3/7Atlético Madrid viert de 0-1 AFP
4/7Atlético-fans juichen Pro Shots
5/7Fans Atlético Pro Shots / Action Images
6/7Antoine Griezmann AFP
7/7Diego Simeone Pro Shots

Marseille-verdediger Bouna Sarr baalde. "We kwamen tegen de verhouding in op achterstand en konden de schade niet herstellen. Het uitvallen van Payet deed veel pijn. Hij is één van onze leiders."

Sterspeler Payet moest al na een half uur het veld verlaten. In het begin van de wedstrijd had hij Valère Germain vrij voor de keeper gezet. Hij toonde daarmee aan dat hij onmisbaar is in het elftal van Marseilla. Payet verliet huilend het veld toen hij werd gewisseld.

Dimitri Payet verlaat geblesseerd het veld Pro Shots

STER Reclame