Omroep Gelderland

Op de A12 richting Oberhausen is vanmorgen bij Zevenaar een ongeluk gebeurd. Volgens een verslaggever van Omroep Gelderland die op de plek van het ongeluk is geweest, is er een meisje lichtgewond geraakt. Een woordvoerder van de politie kan dat niet bevestigen.

Een man zou rond 04.00 uur met zijn dochter in de richting van de Duitse grens hebben gereden, toen hij op een vrachtwagen botste. Hoe dat kon gebeuren, is niet duidelijk. De auto waarin de vader en het meisje zaten stond daarna stil op de snelweg.

Een andere vrachtwagen kon niet op tijd remmen en botste tegen de auto aan. Volgens de regionale omroep waren het meisje en haar vader toen al uit de auto. Wanneer het meisje gewond raakte, is niet duidelijk.

De officier van dienst van Rijkswaterstaat heeft het op Instagram over een "bizar ongeval".

De bestuurder van de eerste vrachtwagen is na de aanrijding doorgereden. De politie is nog naar hem op zoek geweest, maar hij werd niet gevonden.

De A12 ligt ter hoogte van het BP-tankstation Oudbroeken bezaaid met brokstokken. Na het ongeluk werd de rechterrijstrook afgesloten. Er ontstond een file. Die neemt inmiddels flink af.

Omroep Gelderland

STER reclame