Alfons Groenendijk
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Deze zondag staat de laatste speelronde van de eredivisie op het programma.

De nummer één (PSV) en de nummer laatst (FC Twente) zijn al bekend, ook is het al duidelijk welke ploegen (Sparta en Roda JC) via de nacompetitie moeten vechten tegen degradatie. De spanning is nog te vinden in de middenmoot: welke clubs halen de play-offs om Europees voetbal?

De wedstrijden zijn vanaf 14.30 uur live te volgen bij Radio Langs de Lijn op NPO 1 en via het liveblog op NOS.nl. Om 19.00 uur op NPO 1 en NOS.nl zijn in een twee uur-durende uitzending alle samenvattingen te zien.

Giro d'Italia

De Giro gaat voor de derde laatste dag door Israël. De derde etappe, een rit door de woestijn van Beër Sjeva naar Eilat, begint rond 11.40 uur en de finish wordt rond 17.00 uur verwacht. De koers is te volgen via ons liveblog op NOS.nl. In de Studio Sport-uitzending van 18.10 uur is een samenvatting te zien.

De derde etappe in de Giro d'Italia

In Studio Voetbal (21.57 uur) zitten Pierre van Hooijdonk, Arno Vermeulen en Kees Jansma aan tafel bij Tom Egbers. In deze uitzending is ook een samenvatting van El Clásico te zien. FC Barcelona probeert thuis tegen Real Madrid de ongeslagen status te behouden.

Finalemaand

Ook valt de beslissing in de strijd om de landstitel in het volleybal tussen Orion en Lycurgus. Zaterdag dwongen de mannen van Orion een allesbeslissend vijfde finaleduel af.

En in de hoofdklasse hockey kunnen Bloemendaal en Kampong zich, na hun zeges van gisteren, plaatsen voor de eindstrijd. Dan moeten ze wel beide het tweede play-offduel met respectievelijk Amsterdam en Oranje-Rood zien te winnen.

Lycurgus-Orion (14.00 uur) en Bloemendaal-Amsterdam (15.30 uur) zijn live te zien op NPO1 en NOS.nl

Uitzendingen

13.12 uur Studio Sport met o.a. play-offs volleybal en hockey NOS.nl
14.00 uur Langs de Lijn NPO 1 en NOS.nl
18.12 uur Studio Sport NOS.nl
19.00 uur Studio Sport Voetbal NPO 1 en NOS.nl
21.57 uur Studio Voetbal NPO Radio 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl